مواد لازم برای تست قارچ و سیر
کره مارگارین :۶ قاشق سوپ خوری
سیر :۲ حبه
نان فرانسوی بزرگ :یک عدد
جعفری تازه :چند ساقه
طرز تهیه تست قارچ و سیر
حبه سیرها را از پوست جدا و رنده یا له کنید، سپس قارچ ها را به صورت درشت برش بزنید.
نان فرانسوی را نیز با چاقوی تیز به صورت اریب حلقه حلقه کنید.
جعفری ها را خرد کنید.
سیر رنده شده را به روغن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.
سیر داغ را به قارچ ها اضافه کنید و ۵ دقیقه حرارت دهید. در طول پخت ، هم زدن یادتان نرود.
برش های نان فانتزی را داخل تابه دیگری یا روی سینی میله ای فر قرار دهید و به مدت ۲ تا ۳دقیقه تست کنید.
هر کدام از برش های نان را در سینی یا دیس بچینید و مخلوط قارچ و سیر را روی نان ها بریزید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد تست قارچ و سیر
تست قارچ و سیر جزو پیش غذا – اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰ دقیقه میباشد .
تست قارچ و سیر را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
تست قارچ و سیر ، طرز تهیه تست قارچ و سیر
نویسنده : محمد حسین احمدی |
برچسب ها : طرز تهیه تست قارچ و سیر ,